Choose another country or region to see content specific to your location.

Termeni și condiții pentru utilizarea paginii de Internet

Termeni și condiții pentru utilizarea paginii de Internet

Termeni și condiții pentru utilizarea paginii de Internet

Bun venit pe pagina noastră de Internet. Dacă veți continua să răsfoiți și să utilizați această pagină de Internet, trebuie să respectați și să fiți obligați de termenii și condițiile de utilizare care urmează, care, laolaltă cu politica noastră de confidențialitate reglementează relația dintre HK Wentworth Limited și dumneavoastră în ceea ce privește această pagină de Internet. Dacă nu sunteți de acord cu o parte din termeni și condiții, vă rugăm să nu ne utilizați pagina de Internet.

Termenul ‘HK Wentworth Limited’ sau ‘noi’ sau ‘nouă’ se referă la deținătorul paginii de Internet, care are sediul social la Ashby Park, Coalfield Way, Ashby de la Zouch, Leicesterhire LE65 1JR. Numărul de înregistrare al companiei noastre este 00368850 . Termenul ‘dumneavoastră’ se referă la persoana care vizualizează sau utilizează pagina noastră de Internet.

Utilizarea prezentei pagini de Internet este supusă următorilor termeni de utilizare:

Conținutul acestei pagini de Internet este doar pentru informarea generală și utilizarea de către dumneavoastră. Poate fi modificat fără notificare.

Nici noi și nici un terț nu furnizează garanții cu privire la exactitatea, caracterul oportun, performanța, caracterul complet sau adecvat al informației și materialelor găsite sau oferite pe această pagină de Internet pentru vreun scop anume. Recunoașteți că aceste informații și materiale pot conține erori și excludem în mod expres răspunderea pentru orice astfel de erori în măsura permisă de lege.

Utilizați informațiile sau materialele de pe această pagină de Internet pe propriul risc, pentru care nu vom fi răspunzători. Va fi responsabilitatea voastră să vă asigurați că orice produse, servicii sau informații disponibile pe această pagină de Internet corespund cerințelor voastre specifice.

Această pagină de Internet conține materiale care sunt deținute sau licențiate de către noi. Acest material include, dar nu se limitează la, designul, planul, aspectul și grafica. Reproducerea este interzisă cu excepția cazurilor care sunt în conformitate cu notificarea de drepturi de autor, care face parte din termenii și condițiile de față.

Toate mărcile înregistrate reproduse pe această pagină de Internet care nu sunt proprietatea operatorului și nu sunt licențiate către el sunt recunoscute pe pagina de Internet. Utilizarea neautorizată a acestei pagini de Internet poate să ducă la o revendicare de despăgubiri și/sau să fie o infracțiune penală.

Din când în când această pagină de Internet poate să conțină și linkuri către alte pagini de Internet. Aceste linkuri sunt furnizate pentru confortul dumneavoastră pentru a vă furniza mai multe informații. Nu arată că susținem pagina de Internet respectivă. Nu suntem responsabili pentru conținutul paginii de Internet respective.

Utilizarea paginii de Internet și orice dispută care rezultă din utilizarea paginii de Internet este supusă legilor Angliei, Irlandei de Nord, Scoției și Țării Galilor.