Choose another country or region to see content specific to your location.

Declarația RoHS

Declarația RoHS

Directiva RoHS si regulamentele britanice RoHS au intrat in vigoare in iulie 2006. Acestea acopera restrictiile privind utilizarea unor substante cu un grad ridicat de risc in domeniul echipamentelor electrice si electronice.

RoHS interzice comercializarea in UE de noi echipamente electrice si electronice care contin un nivel mai ridicat decit cel aprobat de substante cu un grad ridicat de risc.

Substantele cu grad ridicat de risc impreuna cu concentratia maxima admisa, asa cum sint stabilite in RoHS, sint prezentate mai jos:

Cadmiu (Cd) si componentele sale < 0.01%
Plumb (Pb) si componentele sale < 0.01%
Mercur si Crom (Cr6+) < 0.01%
Difenil polibromurat (PBB) < 0.1% < 0.01%
Bifenil ester polibromurat (PBDE) < 0.1% < 0.01%

Sint citeva exceptii referitoare la utilizarea unor astfel de substante cu grad ridicat de risc, pentru aplicatii tehnice specifice unde nu exista alternative.

H. K. Wentworth Limited reprezentata comercial de AF International, este pe deplin responsabila de solicitarile RoHS si se angajeaza sa furnizeze o gama de produse conforma cu aceste solicitari. Toate produsele din portofoliul AF International ce se folosesc in industria electronica sint conforme RoHS, cu exceptia cazurilor cind apar specificatii diferite.

Ca parte a programului de dezvoltare aflat in curs de desfasurare, toate noile produse create sint conforme RoHS. Aceasta idee a fost integrata in politica de protejare a mediului a companiei noastre. H. K. Wentworth fiind un producator responsabil, isi revizuieste continuu standardele pentru a se asigura ca toate produsele marca AF International sint conforme RoHS.