Choose another country or region to see content specific to your location.

Articole de știri

Articole de știri

AF International - Folosirea Cardclean poate rezolva frustrarile clientilor Dvs

Postat pe 07 May 2015 de către

AF Internationa, cel mai mare producator de solutii pentru curatarea computerelor si a echipamentelor de birou , produce carduri pentru curatare de multi ani, cu vanzari de milioane de produse pe cele cinci continente. AF International, cel mai mare producator de solutii pentru curatarea computerelor si a echipamentelor de birou , produce carduri pentru curatare de multi ani, cu vanzari de milioane de produse pe cele cinci continente. Cardurile AF ofera solutia profesionala pentru intretinerea unitatilor ATM si a celor POS, terminalelor de plata pentru parcari, sistemele de incuietori de la camerele de hotel, etc. Practic, oriunde se utilizeaza cardurile de credit sau bancnote, AF rezolva orice problema.

Paul Hardy, directorul AF, mentioneaza "Ati fost si Dvs frustrati cand cardul de credit nu a functonat la un ATM sau POS ? Trebuie sa il scoateti, sa il fecati de maneca camasii, si sa incercati din nou. De cele mai multe ori este din cauza murdariei acumulate pe cititorul de carduri. Este frustrant pentru Dvs, pentru casier, dar si pentru cei care asteapta la rand, si poate fi rezolvat foarte usor."

AF International win Supplier of the Year

In continuare, Dl Hardy specifica "La AF avem o gama completa de carduri pentru curatare atat pentru ATM si POS cat si pentru automatele care accepta bancnote la plata. Ele sunt extrem de usor de utilizat, fiind gata impregnate cu IPA, ata in varianta cu cod de returnare, dar si fara. Daca aveti printre clienti banci, magazine, statii de benzina, parcari, hoteluri - dar lista este nesfarstita - atunci gama AF de carduri poate sa prevada orice inconveniente si sa vă ajute la un flow continuu de plati si clienti fericiti. Un avantaj pentru orice vanzator."

 Cardclene simple - necodate (CCP020) cu IPA este folosit la POS, dar si la parcari , incuietori de usi si automate de plata la benzinarii.

 Cardclene in varianta cu cod (CCE020) cu IPA sunt perfecte pentru ATM, fiind proiectate astfel incat curata traseul cardului in totalitate, fiind apoi evacuate de automat.

 Cardclean in format de bancnota (CCC020) este ideal pentru toate automatele si chiar slot machines. Cardclene pentru ATM , POS, automate cu bancnote, slotmachines, cash machines.