Choose another country or region to see content specific to your location.

Reciclarea produselor AF

Cum sa reciclezi produsele AF


MaterialProdusProces
Hârtie Șervețele AF Reciclati-le in acelasi mod cum reciclati hirtia obisnuita. Substantele noastre sint bazate pe apa astfel incit atunci cind servetelele sint reciclate, orice reziduu va fi solubil in apa.
Plastic Tuburile AF, sprayuri, plicurile, capacele Inlaturati capacele, containerele trebuie clatite foarte bine inainte de reciclare. Aceste containere pot fi reciclate acolo unde exista echipamente, majoritatea autoritatilor locale colectind HDPE (polietilena de mare densitate). In Marea Britanie exista multe centre de reciclare a HDPE. Clientii trebuie sa verifice la autoritatile locale daca HDPE este acceptata atunci cind se colecteaza plastic.
Aerosol - Aluminiu sau metale   Atit aluminiul cit si metalele pot fi reciclate. 75% din autoritatile locale accepta tuburi metalice sau din aluminiu in centrele de colectare. Nu uitati: NU GAURITI sau NU STRIVITI recipientele si puneti numai recipiente GOALE in sistemele de colectare. Este bine sa detasati toate componentele din plastic care pot fi inlaturate cu usurinta, cum ar fi de exemplu capacele.

Formulele AF sint dezvoltate pentru necesitati specifice de curatare dar intotdeauna cu ideea reciclarii. Cu un semnificativ departament de cercetare si dezvoltare, AF are drept scop sa furnizeze produse de o inalta calitate, cu excelente proprietati de curatare, toate acestea pentru a avea spatiul de lucru lipsit de murdarii si bacterii si pentru a creste durata de viata a echipamentelor.

Siguranta in folosire fiind esentiala, in masura posibilului, in toata gama de produse se folosesc materiale neinflamabile, in concordanta cu politica de mediu AF. De asemenea, cand este posibil, materialul ambalajelor este reciclabil, prietenos mediului.

AF International este membra a Green Dot Licensing Company, Valpak Ltd. Aceasta are o intelegere contractuala cu PRO-Europe pentru a gestiona marca inregistrata Green Dot®, acestia din urma fiind cea mai mare organizatie inregistrata in Marea Britanie in domeniul reciclarii de ambalaje reutilizabile. PRO-Europe este organizatia responsabila pentru toate sistemele Green Dot® din Europa.