The Office work environment Screen Mouse Keyboard Telephone PC Whiteboard Office maintenance

Your healthy workplace

Curățarea este contagioasă

După ce ați aflat unde se află bacteriile și cum le puteți combate cel mai bine, veți avea în curând un loc de muncă mai sănătos.

Într-un studiu de două luni realizat la un call center de AF, utilizarea regulată a șervețelelor noastre pe căști, monitoare, telefoane, etc. aproape a redus la jumătate numărul de ore pierdute ca urmare a afecțiunile cauzate de astfel de lucruri, cum ar fi dureri în gât, virusuri de răceală și de tuse.

Faceți clic pe articolele de birou pentru a descoperi cum puteți combate bacteriile pe care nu le puteți vedea.

Screen

Vă uitați la mizeria de pe computerul dumneavoastră?

Curățarea eficientă nu se referă doar la eradicarea riscului de infecție. Adunarea de praf, mizerie și amprente unsuroase pe ecranele computerelor poate face dificilă citirea de pe ele și duce la obosirea ochilor, dureri de cap și, cu timpul, la riduri pe pielea delicată din jurul ochilor.

Și utilizarea produselor de curățare greșite poate să înrăutățească lucrurile, lăsând în urmă reziduuri sau creând electricitate statică și atrăgând astfel mai mult praf și mai multă mizerie.

De aceea gama AF este complet antistatică, neinflamabilă, netoxică și nu lasă urme. De la sprayuri cu pompă și cutii pentru birouri mai mari la truse individuale pentru când sunteți în mișcare, soluțiile noastre sunt clar superioare.

Mouse

Un mouse obișnuit adăpostește până la 1.500 de microbi.

Din cauza contactului constant cu mâinile și degetele, fiecare mouse poate deveni un teren fertil pentru bacterii și infecție - mai ales dacă ați lucrat în timp ce luați prânzul!

Formulele speciale AF sunt bine testate și s-a dovedit că ucid 99,9% din bacterii. În laborator, șervețelele noastre Phone-clene, perfecte pentru curățarea mouse-ului au eradicat întreaga populație de bacterii staphylococous aureus periculoase după două minute. Și, deși acestea nu au reapărut după 24 de ore, este foarte importantă curățarea regulată pentru a preveni acumularea microbilor.

Keyboard

O tastatură obișnuită adăpostește până la 3295 de microbi pe inch pătrat.

Pentru oricine care a încercat vreodată să întoarcă o tastatură bine folosită cu susul în jos și să scuture resturile acumulate în săptămânile de lucru și pauzele de masă, nu va fi o surpriză că tastatura este un asemenea teren fertil pentru microbi și contaminare încrucișată.

Produsele noastre Ultra-clene și Sprayduster nu doar curăță eficient, ci au fost și dezvoltate special pentru a putea accesa acele zone dificile dintre tastele de pe tastatură.

Telephone

Căștile de telefon obișnuite adăpostesc mai multe bacterii decât un capac de toaletă obișnuit.

În sondajul nostru OnePoll, 67,6% din persoane au acceptat că probabil se vor molipsi de boala care circulă prin birou.

Dar nu este nevoie să se întâmple asta. Din moment ce este unul dintre cele mai împărțite articole din birou, telefonul nu are doar cea mai mare densitate de microbi, dar apropierea sa de gurile și urechile noastre poate să furnizeze o cale de infecție ideală - prin urmare, curățarea eficientă este esențială.

Gama noastră Phone-clene a fot dezvoltată special pentru a fi o barieră pentru microbi și, spre deosebire de produsele de curățare pe bază de silicon sau ceară, nu lasă în urmă o acumulare de reziduuri. Curăță și dezinfectează, ucigând 99,9% din microbi timp de până la 24 de ore.

Whiteboard

Table albe

Whiteboards interactive și clasice sunt comune cam în toate mediile de lucru și utilizarea produselor de curățare adecvate este la fel de importantă ca utilizarea pixurilor adecvate.

Gama noastră de table albe este sigură, ușor de utilizat, eficientă și nu afectează mediul înconjurător - șervețelele pot fi reciclate după ce se usucă și sunt fabricate din pastă de hârtie reciclată într-un proces fără chimicale.

PC

Protejarea performanței

Deși cel mai bun motiv pentru utilizarea gamei de curățare AF este protejarea oamenilor de transmiterea dăunătoare la virusurilor, există și alte beneficii.

Curățarea regulată a computerelor, imprimantelor și a altor echipamente de birou este cel mai bun mod de a vă asigura că funcționează la capacitate maximă. Obțineți tot ce este mai bun de la ele și reduceți costurile de întreținere și înlocuire.

De la prelungirea duratei de viață a capetelor optice de CD și DVD până la gama noastră PC-clene pentru plastice, carcase și ecrane, vă putem ajuta să mențineți performanța în tot biroul.

Office maintenance

Întreținerea biroului

Fabricăm o gamă de produse de specialitate pentru inginerii de întreținere a echipamentului de birou.